november 20, 2009

Ett väldigt....

....inspirationslöst inlägg...

Men såna blir det ju ibland också. I helgen händer det en massa med början ikväll!För ikväll är det ålagille och imorgon blir det en konsert med Lars Winnerbäck...JIPPI...

Men innan denna roliga helg börjar så kände jag mig tvungen att städa lite, så nu är det dammsugats och våttorkats i alla rum. Känner mig lite duktig faktiskt... Så bilden idag ja den blev som den blev... :o)


Ha en helt underbar helg!!
Kjamis

6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här blir det städning imorgon, ska ha kalas för båda barnen på söndag. Kan ju säga att det är tur att vi kan stänga till tvättstugan, för där kommer det att vara kaos!:) Ligger efter där inne. Härligt när det är gjort i alla fall!
Ha en härlig helg nu, ser att ni har fullt upp!
Kram

Görel sa...

Visst var det kul på "gillet" och just nu har ni det nog roligt med L.W.

Annika Christensen sa...

Detta är nog precis vad jag behövde se för att komma igång med städningen.
Skall ha en röjar vecka här hemma och i växthuset.
annika

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Städning har stått på schemat för mig idag. Badrummet är nu fräscht igen, och golven dammsugna. Det är verkligen härligt när det är gjort!

Hoppas du har haft en riktigt fin helg. Det lät ju lovande ut!

Jes/Vita villa vila sa...

Hej!

Tack för din söta kommentar hos mig! Vad glad jag blir & så hittade jag ju din fina blogg också! Kikar in här snart igen!

Jes

Anonym sa...

Hej! :-)

Jag vill välkomna dig till min nyskapande foto/inredningsblogg DESIGN by B. Hoppas du kikar förbi & glöm inte börja prenumerera. För snart kommer nya fräscha julfoton.

Kram Benita